Theatre Practices

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Theatre Practices. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Theatre Practices kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Theatre Practices is een tweejarige Engelstalige master en is een uitbreiding van de master Choreografie. Binnen deze internationale master worden de kunstpraktijk en het onderzoek aan elkaar gelijk gesteld, maar dan binnen de bredere (maatschappelijke) context van dans en theater. De studie biedt zowel makers als performers een podium voor artistieke en intellectuele ontwikkeling, in een interdisciplinaire omgeving.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Algemeen oordeel
7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.2
Aantal eerstejaars studenten
11
Eerstejaars vrouw (%)
63.6 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Kunst en Cultuur | Arnhem

Performance Practices

ArtEZ University of the Arts, Arnhem