Theologie Algemeen

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Theologie Algemeen. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Theologie Algemeen kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De universitaire masterstudie Theologie Algemeen is gericht op de wetenschappelijke beoefening van gereformeerde theologie. De studie biedt een verdieping en afronding van de algemene basisstudie in de bachelorfase. Dit gebeurt door middel van een specialisatietraject binnen één van de vakgebieden van de gereformeerde theologie.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
9 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8 9.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.4 9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.1 8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.8 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.5 -
Aantal eerstejaars studenten
7 7
Eerstejaars vrouw (%)
28.6 % 42.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Kunst en Cultuur | Kampen

Theologie Algemeen

Theologische Universiteit Kampen, Kampen

Wo | Master | Deeltijd | Kunst en Cultuur | Kampen

Theologie Algemeen

Theologische Universiteit Kampen, Kampen