Zorgtraject Ontwerp

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Zorgtraject Ontwerp. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Zorgtraject Ontwerp kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo- masterstudie Zorgtraject Ontwerp leidt hulpverleners op voor het ontwerpen van zorgtrajecten. Innovatie, ook op het gebied van beleidsontwikkeling, is van groot belang om hoogwaardige zorg in de toekomst te waarborgen. Tijdens de studie leer je de combinatie van zorginhoudelijke, bedrijfskundige en wetenschappelijke vaardigheden om zodoende zorgtrajecten te ontwerpen en implementeren.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.9 8.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
8.1 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.9 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.3 8.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.6
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.5 7.6
Aantal eerstejaars studenten
125 170
Eerstejaars vrouw (%)
75.2 % 86.5 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Deeltijd | Gezondheid | Utrecht

Innovatie in Zorg en Welzijn

Hogeschool Utrecht, Utrecht