EuroCollege University of Applied Sciences (Hogeschool)

Rotterdam Amsterdam Utrecht

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, volg je op EuroCollege versneld een hbo-opleiding op het gebied van business, ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen. Je ontwikkelt je binnen 3 jaar tot een professional. Gedurende die 3 jaar heb je een top tijd! Ervaar het zelf.

Ga mee op studiereis naar Dubai, organiseer het ABN-Amro World Tennistournament, start een bedrijf of loop stage in Aziƫ bij de grootste hotels ter wereld. Op EuroCollege Hogeschool maak jij dit mee!

EuroCollege kiest ervoor om klein en overzichtelijk te zijn, zodat wij jou alle aandacht kunnen geven. Een EuroCollege telt maximaal ca 250 studenten. Kleinschalig onderwijs maakt dat de directie, de docenten en de staf een persoonlijke band met de studenten en vice versa ontwikkelen. Wij werken met en voor elkaar. Dat is de kracht van EuroCollege.

Op EuroCollege geloven wij dat studenten het meest leren van het opdoen van ervaringen. Daarom staat 'Learning by Doing' bij onze opleidingen centraal. Wij bieden echte projecten aan met echte deadlines en echte verantwoordelijkheden.

Bezoekadres
Westblaak 139/5 hoog
3012 KJ ROTTERDAM

Beoordeling EuroCollege University of Applied Sciences

8.9
Sfeer
6.6
Studiefaciliteiten
5.4
ICT-voorzieningen
5.6
Digitale leeromgeving
6
Bibliotheek / mediatheek
-
Digitale bibliotheek / mediatheek
7.6
Geschiktheid onderwijsruimten
6.7
Geschiktheid werkplekken
7.2
Beschikbaarheid werkplekken

Statistieken EuroCollege University of Applied Sciences

Aantal studenten
0
Voltijd
0
Deeltijd
0
Duaal
0
Aantal docenten