ROC van Amsterdam

MBO College Amstelland

MBO College Amstelland in Amstelveen is een kleine moderne school voor studenten met ambitie. Onze opleidingen richten zich op studenten die willen doorstromen naar het hoger beroepsonderwijs (hbo). Daarom bestaat ons aanbod alleen uit mbo niveau 4-opleidingen. Wil je na het behalen van je diploma toch liever meteen aan het werk gaan, dan kan dat natuurlijk ook. Naast theorielessen en stage bieden wij ook projectonderwijs en keuzemodules aan.

We doen nadrukkelijk een beroep op je bereidheid om te investeren in jezelf, je opleiding en je school. We stimuleren een ondernemende en onderzoekende houding. Dit vraagt fulltime tijd en aandacht van je. MBO College Amtelland biedt een prettige sfeer van kleinschaligheid, zakelijkheid Ún dienstverlening. Wij kennen, erkennen en herkennen jou. Je leert en werkt in een prettige omgeving die jou zo goed mogelijk faciliteert tijdens je studie.

Wij werken veel digitaal. Je gebruikt je eigen laptop of tablet waarmee je tijdens de lessen maar ook daarbuiten op een van de flexwerkplekken aan je opdrachten kunt werken. Met een centrale ligging tussen het stadshart van Amstelveen en Amsterdam aan de ene kant en Schohol aan de andere kant, ligt ons college in een regio met veel (internationale) bedrijven waar je stage kunt lopen of werk vinden.

 

Bij MBO College Amstelland kun je opleidingen volgen in de volgende sectoren:

  • Administratief, Juridisch & Secretarieel 
  • Handel & Ondernemen
  • ICT
  • Marketing, Economie & Sales
  • Sport & Johan Cruff College
  • Zorg & Welzijn

Bekijk het volledige opleidingenaanbod.

Bekijk de adressen van de mbo colleges.

Bekijk onze open dagen.

Ga naar het Informatiecentrum ROC van Amsterdam voor informatie over opleidingen en aanmelden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ROC van Amsterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Instelling
ROC van Amsterdam

Vestigingen in
Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam zuidoost, Hilversum, Hoofddorp

Bezoekadres
Maalderij 37
1185 ZC Amstelveen

Postadres
Maalderij 37
1185 ZC Amstelveen

Meer informatie