ROC van Amsterdam

MBO College Airport

MBO College Airport is al ruim 20 jaar dé school voor opleidingen gericht op de luchthaven en de luchtvaart. We zitten in Hoorddorp, op vijf minuten reisafstand van Schiphol en hebben uitstekende contacten met onder andere luchtvaarmaatschappijen, Schiphol Group, de Koninklijke Luchmacht en de Koninklijke Marine.

In ons schoolgebouw vind je een complete incheckbalie en twee mock-ups. Dat zijn cabines van een vliegtuig waar aankomende cabinemedewerkers pratijklessen volgen. Ook hebben we een officieel Praktijk Examen Centrum voor Luchthavenbeveiligers, een flightsimulator bij (luchthaven)logistiek en natuurlijk het grootste leslokaal van Europa: de hangar. Daar sleutelen de vilieguigtechnici van morgen aan ruim tien vliegtuigen en helikopters, met als pronkstuk een echte Boeiing 737.

Studenten Travel & Hospitality oefenen hun skills in de speciaal daarvoor ingerichte lokalen. Ook kun je op MBO College Airport de unieke tweetalige opleiding International Travel & Hospitality Management volgen. Deze sluit uitstekend aan bij de internationale wereld van het toerisme. Stage lopen doe je op de luchthaven of in het buitenland. MBO College Airport beschikt over een eigen sportveld.

Studeren op loopafstand? Neem dan contact op met DUWO (duwo.nl) en infomeer naar de studentencampus aan de Opaallaan naast onze school.

MBO College Airport biedt opleidingen in de volgende sectoren aan: 

  • Logistieke Dienstverlening
  • Luchthaven
  • Toerisme & Recreatie

Bekijk het volledige opleidingenaanbod.

Bekijk de adressen van de mbo colleges.

Bekijk onze open dagen.

Ga naar het Informatiecentrum ROC van Amsterdam voor informatie over opleidingen en aanmelden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ROC van Amsterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Instelling
ROC van Amsterdam

Vestigingen in
Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam zuidoost, Hilversum, Hoofddorp

Bezoekadres
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp

Postadres
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp

Meer informatie