ROC van Flevoland

MBO College Lelystad

Bij MBO College Lelystad dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Wij willen je graag op weg helpen naar een succesvolle vervolgstudie of een mooie baan. Wij bieden jou onder andere veel persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en uitstekende relaties met het (lokale) bedrijfsleven. Jij voegt daar jouw talent, motivatie en inzet aan toe. Samen gaan we aan de slag om jou de toekomst te geven die jij verdient! 

WIJ ZIJN MBO COLLEGE LELYSTAD

Of je nu kiest voor een opleiding in de bouw, de luchtvaart of de kinderopvang: wij staan voor jou klaar! Welke opleiding je ook kiest, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij een mooie toekomst tegemoet gaat. Jij loopt bij ons de deur uit met het vooruitzicht op die ene leuke baan of op een mooie vervolgstap binnen het mbo of op het hbo. Onze nauwe samenwerking met Windesheim Flevoland biedt je vele (extra) mogelijkheden.

JIJ BENT BIJ ONS BELANGRIJK

Bij ons hoef je geen lange reizen af te leggen of veel kosten te maken voor openbaar vervoer. We zitten midden in de stad, en zijn prima te bereiken met de bus, trein of fiets. Onze studenten zijn tevreden over hun school maar dat kan altijd beter, daarom is de stem van onze student het meest belangrijke bij het maken van keuzes met betrekking tot ons onderwijs. 

We willen graag dat jij je prettig voelt. Mede daarom hebben we ervoor gekozen om elke opleiding een eigen plek te geven binnen de school Je kunt bij ons terecht voor opleidingen op niveau 1 (entree), 2, 3 en 4 in allerlei verschillende richtingen.

We staan voor je klaar!

Bijna dagelijks neem je allerlei beslissingen. Bij het kiezen voor een opleiding die bij jou past, kunnen wij je helpen. Je hebt bij ons de keuze uit ruim 75 opleidingen in verschillende sectoren. In deze brochure vind je informatie over al onze opleidingen. Twijfel je nog? Kom gerust langs of bel met ons informatiecentrum (0900-0918). In een gesprek of door middel van een beroepskeuzetest kunnen we je nog beter helpen kiezen!

De theorie leer je bij ons op school. Het echte werk leer je natuurlijk door het zelf te doen. 

We vinden het belangrijk dat je al tijdens je studie leert omgaan met echte klanten en dat doet op plekken waar je straks kunt gaan werken. We werken nauw samen met het hbo, het vmbo en het lokale bedrijfsleven om onze opleidingen zo goed mogelijk te laten aansluiten op wat er straks van jou wordt gevraad. We zorgen ervoor dat jij straks klaar bent voor een niveau hoger, het hbo of die uitdagende baan. 

Ga jij deze uitdaging straks ook aan?

Alle studenten van MBO College Lelystad krijgen de kans om deel te nemen aan het project "Studeren met Topmentaliteit' Binnen dit project kun je kiezen uit verschillende onderdelen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Onze studenten zijn succesvoller door het 'Studeren met Topmentaliteit' programma. Stagebedrijven beoordelen de houding van onze studenten gemiddled met een 8,3. Meedoen aan 'Studeren met Topmentaliteit' doe je naast je studie, omdat je het leuk vindt of omdat je vindt dat je nog wel wat extra hulp kunt gebruiken. Wat je ook doet of waarom je dat doet, wij zorgen er samen voor dat jij straks voordeel hebt van je keuze.

MBO College Lelystad heeft opleidingen in de volgende sectoren:

 • Administratief, Juridisch & Secretarieel
 • Bouw, Infra & Onderhoud
 • Entree
 • Handel & Ondernemen
 • Horeca & Facilitair
 • ICT
 • Luchthaven
 • Mobiliteitstechniek
 • Technology, Engineering & Design
 • Toerisme & Recreatie
 • Uiterlijke Verzorging
 • Zorg & Welzijn

Kijk voor het volledige en actuele opleidingen aanbod op rocvanflevoland.nl/MBO-onderwijs/Opleidingen

Kijk voor de open dagen op rocvanflevoland.nl/open-dagen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ROC van Flevoland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Instelling
ROC van Flevoland

Vestigingen in
Almere, Lelystad

Bezoekadres
Agorawagenplein 1
8224 KP Lelystad

Meer informatie