ROC van Flevoland

MBO College Poort

MBO College Poort is dé plek voor sportieve, ondernemende en creatieve talenten. In ons nieuwe, inspirerende gebouw krijgen studenten van Sport en Bewegen, Business en Vrije Tijd & Ondernemen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en met plezier te studeren. En daar helpen we je graag mee!

Onze school is een creatieve broedplaats voor studenten en het werkveld. Er zijn opleidingen op drie niveaus. Sport en Bewegen op niveau 2, 3 en 4. En Business en Vrije Tijd & Ondernemen op niveau 3 en 4. Kies uit één van onze 24 opleidingen en maak je eigen ambities waar!

Nieuwe locatie
Als je kiest voor één van de opleidingen bij MBO College Poort, start je in dit nieuwe gebouw dat pal naast het bus- en treinstation Almere Poort staat. Het gebouw heeft een open karakter met moderne les- en praktijkruimten, waaronder een theaterzaal. Ook maken we gebruik van sportfaciliteiten in de wijk, zoals het Topsportcentrum Almere.

Persoonlijke aandacht
Jij staat bij ons centraal. En studeren doe je natuurlijk niet alleen. Persoonlijk contact tussen studenten en onze docenten vinden wij erg belangrijk. Je krijgt dan ook een persoonlijke coach die je begeleidt tijdens je opleiding. Iedere opleiding heeft een eigen thuisbasis. Hierdoor kent iedereen elkaar goed en krijg je de aandacht die je verdient.

Leren in de praktijk
Bij MBO College Poort zijn de opleidingen goed afgestemd op de praktijk. Tijdens de opleiding doe je al volop opdrachten voor echte opdrachtgevers. De ene keer werk je aan opdrachten op school, de andere keer bij een bedrijf of instelling. Ook zijn er regelmatig praktijklessen op locatie, excursies naar bedrijven en gastlessen. Binnen de school kom je veel studenten tegen die aan het werk of aan het ondernemen zijn. Zo is MBO College Poort écht een school voor en door studenten.

Maak het verschil
Tijdens je opleiding kun je meerdere keuzedelen volgen. Dit zijn vakken die je zelf kiest. Hierdoor kun je zelf richting geven aan je studie. Met een keuzedeel kun jij je opleiding verbreden of verdiepen. Daarnaast kun je stage lopen in het buitenland. Dit geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling en je kunt je straks goed onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Baan of verder studeren?
Alle opleidingen van MBO College Poort besteden aandacht aan ondernemende vaardigheden. Ook als je verder wilt studeren denken we met je mee en helpen we je om de overstap naar het hbo makkelijk te maken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ROC van Flevoland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Instelling
ROC van Flevoland

Vestigingen in
Almere, Lelystad

Bezoekadres
Winterspelenplein 25
1362 LE Almere

Meer informatie