Leidinggevende travel en hospitality

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur
Sector

Wat houdt je beroep in?
Als Leidinggevende travel & hospitality adviseer je klanten en ontvang je gasten. Ook verkoop je reizen en regel je alles wat daarbij komt kijken. Werkgevers verwachten van jou dat je enthousiast en gastvrij bent. Je kunt goed met mensen omgaan en je ziet er verzorgd en netjes uit. Je hebt talent voor verkopen, werkt nauwkeurig en bent gedreven om resultaten te behalen. Ook leer je om leiding te geven en mensen te motiveren en aan te sturen. Daarnaast volg je alle trends en ontwikkelingen in de branche. Zo weet jij precies waar je gasten of klanten behoefte aan hebben.

Je opleiding in het kort
Voor niveau 4 word je (mede)verantwoordelijk voor de organisatie vaneen evenement dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Je hebt de keuze omdit te doen tijdens je stage of in een projectgroep op school. Een ander onderdeel van de opleiding is het schrijven van je eigenondernemingsplan. Hoe maak ik de begroting? Hoe zet ik mijn ondernemingin de markt? Hoe ga je om met personeelsmanagement? Theorie en praktijkwisselen elkaar af.

Wat heb je in je mars?
Je functioneert uitstekend in teamverband en kunt goed omgaan metmensen van verschillend niveau en karakter. Je werkt zelfstandig, hebtgevoel voor dienstverlening, bent commercieel ingesteld en hebtleidinggevende kwaliteiten. Zaken regelen doe je graag en je hebt geen9-5 mentaliteit. Tenslotte ben je flexibel, creatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

BOL/BBL
Dit is een BOL-opleiding.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Adres:
    Agorawagenplein 1
    8224 KP Lelystad