Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur
Sector

Heb je een diploma Verzorgende IG niveau 3 of Maatschappelijke Zorg niveau 4 al? En wil je verder groeien in je werk? Volg dan de opleiding Mbo-Verpleegkundige (Flex-opleiding). Doordat je al een diploma hebt krijg je vrijstellingen. Dat betekent dat je de opleiding sneller kunt doen.
Met dit diploma kun je verder groeien in je werk. Je kunt aan de slag in een ziekenhuis, een verpleeghuis, de psychiatrie, de thuiszorg / wijkzorg of in kleinschalige woonvormen. Er zijn allerlei cursussen of vervolgopleidingen om je verder te specialiseren. Ook kun je doorstuderen naar een hbo-opleiding. Door de toekomstige tekorten op de arbeidsmarkt biedt dit traject je veel carrièrekansen.


Dit is een flex-opleiding. Dat betekent dat de opleiding flexibel is opgezet. We houden rekening met jouw hoge tempo en je grote motivatie. We kijken samen met jou wat je al kunt en weet. Zo wordt dit een opleiding die precies bij jou past.


BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangt ervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijk hiervoor bij de instelling van je keuze.


Toelatingseisen

Zie per richting.
Adres:
Straat van Florida 1
1334 PA Almere