Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur

De dienstverlening is een zeer brede sector. Het gaat om bedrijven, organisaties of instellingen die een bepaalde dienst leveren aan zowel interne als externe klanten. Zo divers als deze diensten en klanten zijn, zo divers is ook de werkomschrijving. In een attractiepark zal je takenpakket er totaal anders uitzien dan in een productieomgeving. Het gaat in elk geval om facilitaire en ondersteunende werkzaamheden.


Je moet in staat zijn om te kunnen werken met social media en internet. Daarnaast is het heel belangrijk dat je goed met de klant kan communiceren. Deze en andere vaardigheden die van pas komen bij het uitvoeren van dienstverlenende werkzaamheden komen in de opleiding Dienstverlening aan bod. Deze opleiding bieden we aan via de BOL. Bij de BOL-opleiding volg je ongeveer 60% les op school en 40% beroepsvorming in de praktijk.

BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangt ervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijk hiervoor bij de instelling van je keuze.


Toelatingseisen

Zie per richting.
Adres:
Straat van Florida 1
1334 PA Almere