Leidinggevende travel en hospitality

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur
Sector

Een leuk dagje uit met je vrienden? Jij neemt direct de organisatie op je schouders. Ben jij zo’n organisatietalent? Dan is de job frontofficemedewerker wat voor jou! Je werkt bijvoorbeeld in een VVV-kantoor. Je verkoopt producten en diensten aan gasten of klanten. Of je geeft ze toeristische informatie, zoals bezienswaardigheden uit de omgeving.

Jij bent medeverantwoordelijk voor de planning van het werk wat moet gebeuren. Je legt medewerkers uit wat ze moeten doen en stuurt ze aan. Dus moet je goed kunnen delegeren, controleren en corrigeren. Ook houd je het budget en de voorraden in de gaten. Maar je bent ook creatief en komt steeds op nieuwe ideeën voor producten en diensten voor jouw gasten of klanten. Tijdens de opleiding leer je hoe je leiding kunt geven. Je leert plannen en organiseren, delegeren en omgaan met het budget. Ook leer je hoe je omgaat met klanten.

BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangtervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijkhiervoor bij de instelling van je keuze.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Adres:
    Julianalaan 97
    8931 AH Leeuwarden