ROC van Amsterdam - MBO College Hilversum

Medewerker facilitaire dienstverlening

Niveau 2

Als medewerker facilitaire dienst ondersteun je jouw collega's door ervoor te zorgen dat alles in het gebouw op rolletjes loopt. Je kunt hierbij denken aan taken zoals het ontvangen van gasten, eenvoudige administratieve werkzaamheden, assisteren bij de voorrraadbeheer, eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden en het gebruiksklaar maken van ruimtes. Ben je behulpzaam en weet je van aanpakken? Wellicht dat de opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening dan iets voor jou is.

BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangt ervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijk hiervoor bij de instelling van je keuze.

Toelatingseisen

Je bent ouder dan 16 jaarJe hebt een vmbo-diploma beroepsgerichte leerweg basisKijk bij de opleiding van je keuze voor eventuele extra toelatingseisen.

Toekomstmogelijkheden

Ben je klaar met de niveau 2 opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening dan kun je aan de slag bij een recreatiebedrijf zoals een camping, een attractiepark, een bungalowpark, outdoorbedrijf, zwembad of een evenementenorganisatie, maar ook in een zorginstelling en als je de uitstroomrichting facilitaire dienstverlening kiest zijn de keuzes te over. Of je leert verder: met het diploma kun je doorstromen naar de diverse opleidingen op niveau 3 of 4.