Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur

Als manager /ondernemer in de horeca ben je eigenaar en/of bedrijfsleider van een horecabedrijf. Je kunt hierbij denken aan een restaurant of een cateringbedrijf. Omdat horecabedrijven vaak groot zijn delegeer je soms je werk aan afdelingschefs. Jij blijft verantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf. Op de opleiding leer je hoe je een horecabedrijf opzet en hoe je dit beheert. Je leert hoe je van je onderneming een winstgevend bedrijf kunt maken. 

Toelatingseisen

  • Middenkaderopleiding
    Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3).
  • Specialistenopleiding
    Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep. Deze opleiding duurt dan nog 1 jaar.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.
Adres:
Podium 15
4337 PG Middelburg
E-mail: