Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur
Sector

Als Verkoopmedewerker Vers Supermarkt werk je op een versafdeling in een supermarkt (groente en fruit, vlees, vleeswaren, vis, kaas, brood /bake-off). Het is de taak van jou als Verkoopmedewerker er voor tezorgen dat de presentatie op de versafdeling er schoon en verzorgd uitziet en dat devoorraden op orde zijn. Je werkt niet alleen in de winkel maar ook in het magazijn. De opleiding verkoopmedewerker vers supermarkt leidt niet op tot een specifieke afdeling in de winkel maar zorgt ervoor de je op meerdere plekken kunt werken. Jebent gekwalificeerd om werkzaamheden uit te voeren in de versevoedingsbranche in de supermarkt. Het accent van je werk ligt zowel opwerkzaamheden die op de winkelvloer worden uitgevoerd als opwerkzaamheden in het magazijn.

Als Verkoopmedewerker werkt je inteamverband met jouw leidinggevende en andere verkoopmedewerkers. Jewerkt altijd onder leiding van een afdelingschef. Omdat de marges binnen de supermarkt klein zijn (er wordt niet zoveel per product verdiend),ben je als verkoopmedewerker kostenbewust en zal je er alles aan doen om bederf en diefstal te voorkomen.

Bij de uitvoering van jouwtaken moet je klantvriendelijk en collegiaal zijn. Je bent je bewust dat je werkt met verse producten en de kwaliteitseisen die de consument ende overheid stellen aan versproducten. De verkoopmedewerker Verssupermarkt is continu alert. Tijdensjouw werkzaamheden l;ater houd je steeds rekening met het efficiënt werken entegelijkertijd volgen van voorschriften met betrekking tot arbo enveiligheid, gezondheid en milieu. Daar leer je in deze MBO-niveau 2 opleiding rekening mee te houden

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma van de entreeopleiding
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Adres:
    Keizerin Marialaan 2
    5702NR Helmond