ROC Friese Poort - Vestiging Leeuwarden

Medewerker (financiƫle) administratie

Niveau 2

Ben jij een echte administratief medewerker?
Als Medewerker (financiële) administratie loop je niet weg voor een beetje stress. Jeweet van jezelf dat je het liefste met de financiële documenten enpakbonnen aan de slag gaat. Je vindt het leuk om met mensen te werken,telefoontjes te beantwoorden en bezoekers te ontvangen. Je weet hoe jehet overzicht moet houden en kan goed geconcentreerd werken. Je bentgraag met cijfers in de weer en verwerkt die graag in diverseprogramma's op de computer.

De opleiding Medewerker (financiële)administratie is een profiel dat je kan kiezen binnen de opleidingOndersteunede administratieve beroepen.

BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangt ervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijk hiervoor bij deinstelling van je keuze.

Toelatingseisen

Toekomstmogelijkheden

Om na afronding van de opleiding meer kans te maken op de arbeidsmarkt is het bij deze opleiding mogelijk om extra leerstofonderdelen door te werken op het gebied van administratie, verkoop, logistiek of ICT. Hierdoor ben je breder inzetbaar en kan je op meer verschillende functies solliciteren. Uiteraard zorgen we er wel voor dat je goede doorstroommogelijkheden hebt in de richting die je gekozen hebt.

Duur
Deze opleiding duurt 1-2 jaar.