Medewerker Human Resource Management (HRM) (Flex-opleiding)

Niveau
Duur
Sector

Mensen die werken vinden het heel gewoon: elke maand krijgen zesalaris en zonder enige moeite kunnen ze een week vakantie opnemen. Enals ze een andere baan willen, is er bij het uitzendbureau iemand dievoor ze op zoek gaat. Maar wie zorgt ervoor dat alles op rolletjesloopt? Dat is de personeelsmedewerker. Jij zorgt voor salarissen enpensioenen, regelt vakantiedagen, hebt contact met zieke medewerkers,bent bezig met ontslag van personeel en maakt contracten voor nieuwewerknemers. Je moet veel weten van regels en procedures. En je bent heel handig met computers. Na de opleiding Medewerker Human ResourceManagement (HRM) kun je gaan werken op de personeelsafdeling van eenorganisatie, bij een uitzendbureau of een wervings- en selectiebureau.

Je werkt graag met mensen want je hebt veel contact met demedewerkers van het bedrijf of de instelling waar jij werkt. Je helpt ze met informatie of advies. Je bent eigenlijk de personeelshelpdesk vande organisatie. Dat is boeiend en uitdagend werk, maar kan soms ookmoeilijk zijn. Als mensen met problemen bij je komen, moet je ze goedhelpen.

Als personeelsmedewerker kun je ook gaan werken als intercedent bijeen uitzendbureau. Daar help jij mensen aan een leuke baan. Je leert demensen goed kennen en zorgt ervoor dat de juiste persoon bij de juisteopdrachtgever gaat werken. Je geeft voorlichting aan werkzoekenden enwerkgevers.

Werk je graag met mensen en ben je nauwkeurig en betrouwbaar? Kun jegoed zelfstandig werken en heb je doorzettingsvermogen? Vind je wet- enregelgeving interessant en kan je goed leren? Dan is de opleidingMedewerker Human Resource Management (HRM) iets voor jou!

Flex-opleiding
Dit is een speciaal traject binnen de reguliere opleiding.Er wordt bij de opleiding rekening gehouden met jouw voorkennis en inzet.

BOL/BBL
Dit is een BOL-opleiding.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Adres:
    Fraijlemaborg 135
    1102 CV Amsterdam zuidoost