Allround medewerker versindustrie

Niveau
Sector

Je leert bijvoorbeeld over het werk in een fabriek die voedsel verwerkt. Denk aan vis, groente en vlees. Je leert niet alleen om deze verse producten te verwerken (snijden, verpakken, enzovoort), maar ook om leiding te geven. Je oefent met het geven van instructies en het controleren of iedereen zich aan de hygiëneregels houdt. En of alles snel genoeg gaat. Tijd is geld! Verder ga je kritisch nadenken over verbeteringen. Wat kan beter/sneller/goedkoper?

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo niveau 2)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling
  • Wat leer je?

    Omdat je met versproducten werkt, leer je goed te letten op hygiëne en houdbaarheid. Je doet productkennis op tijdens je opleiding tot allround medewerker versindustrie. Je leert hoe je goederen in ontvangst neemt en hoe je de werkplek klaarmaakt voordat de productie start. Ook leer je hoe je medewerkers instructie kan geven. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

    Waar kan ik dit studeren?

    Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Urk

    Allround medewerker versindustrie

    Firda (1), Urk

    Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Heerhugowaard

    Allround medewerker versindustrie

    SVO vakopleiding food, Heerhugowaard

    Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Hoogvliet Rotterdam

    Allround medewerker versindustrie

    Technicom B.V., Hoogvliet Rotterdam

    Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Houten

    Allround medewerker versindustrie

    SVO vakopleiding food, Houten