Leidinggevende bakkerij
Toelatingseisen
- Middenkaderopleiding
Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3). - Specialistenopleiding
Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep. Deze opleiding duurt dan nog 1 jaar.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.
Wat leer je?
Je leert de ins en outs kennen van het bakkersbedrijf. Je doet kennis op van brood en banket, wat er in zit en hoe het moet worden gebakken. Je leert grondstoffen inkopen, begroten en budgetteren. Je leert leiding geven over de mensen in de bakkerij. Natuurlijk leer je de kwaliteit- en hygiëne eisen kennen. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.
Waar kan ik dit studeren?
Niveau | Horeca en bakkerij | Wageningen
Leidinggevende bakkerij (BOL)
Rijn IJssel, Wageningen
Niveau | Horeca en bakkerij | Nijmegen
Leidinggevende bakkerij
ROC Nijmegen, Nijmegen
Niveau | Horeca en bakkerij | Amsterdam
Leidinggevende bakkerij
ROC van Amsterdam, Amsterdam
Niveau | Horeca en bakkerij | Leiden
Leidinggevende bakkerij
mboRijnland, Leiden
Niveau | Horeca en bakkerij | Groningen
BBL Leidinggevende bakkerij
Noorderpoort, Groningen
Niveau | Horeca en bakkerij | Breda
Leidinggevende bakkerij
Curio, Breda
Niveau | Horeca en bakkerij | Eindhoven
Leidinggevende bakkerij
Summa, Eindhoven
Niveau | Horeca en bakkerij | Almelo
Leidinggevende bakkerij BOL
ROC van Twente, Almelo
Niveau | Horeca en bakkerij | Arnhem
Leidinggevende bakkerij (koptraject) (BOL)
Rijn IJssel, Arnhem
Niveau | Horeca en bakkerij | Leeuwarden
Leidinggevende bakkerij
Firda, Leeuwarden
Niveau | Horeca en bakkerij | Amsterdam