Leidinggevende keuken

Niveau
Sector

Je leert koken en leidinggeven in de keuken. Het spreekt voor zich dat jij de lekkerste hapjes en maaltijden leert bereiden. Je leert over verschillende kooktechnieken en je oefent met snel werken. Belangrijk in deze opleiding is het leren leidinggeven. Je oefent met het maken van een logische planning en het controleren van het werk. Daarnaast ben je bezig met producten bestellen, kostenoverzichten maken en toekomstplannen voor het bedrijf maken.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Wat leer je?

    Je leert vooral leiding geven in de keuken. Je leert plannen en het ontwikkelen van een afdelingsplan. De financiële kant van een keuken wordt tijdens de opleiding belicht. Maar natuurlijk leer je ook alles over koken, bereidingstechnieken en productkennis. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

    Waar kan ik dit studeren?

    Niveau 4 | Horeca en bakkerij | Hilversum

    Leidinggevende keuken

    ROC van Amsterdam MBO College Hilversum, Hilversum

    Niveau 4 | Horeca en bakkerij | Hilversum

    Leidinggevende keuken

    ROC van Amsterdam MBO College Hilversum, Hilversum

    Niveau | Horeca en bakkerij | Rotterdam

    Leidinggevende keuken - bbl

    Albeda, Rotterdam

    Niveau | Horeca en bakkerij | Zwolle

    Leidinggevende keuken

    Landstede MBO, Zwolle

    Niveau | Horeca en bakkerij | Drachten

    Leidinggevende keuken

    Firda (1), Drachten

    Niveau | Horeca en bakkerij | Sneek

    Leidinggevende keuken

    Firda (1), Sneek

    Niveau | Horeca en bakkerij | Dordrecht

    Leidinggevende keuken

    ROC Da Vinci College, Dordrecht

    Niveau | Horeca en bakkerij | Tilburg

    Leidinggevende keuken

    De Rooi Pannen, Tilburg

    Niveau | Horeca en bakkerij | Groningen

    BBL Leidinggevende keuken

    Noorderpoort, Groningen

    Niveau | Horeca en bakkerij | Bergen op Zoom

    Leidinggevende keuken

    Curio, Bergen op Zoom

    Niveau | Horeca en bakkerij | Eindhoven

    Leidinggevende keuken

    Summa College, Eindhoven

    Niveau | Horeca en bakkerij | Velp

    Leidinggevende keuken (BOL)

    ROC A12, Velp

    Niveau | Horeca en bakkerij | Middelburg

    Leidinggevende keuken

    Scalda, Middelburg

    Niveau | Horeca en bakkerij | Amsterdam

    Leidinggevende keuken

    ROC van Amsterdam, Amsterdam

    Niveau | Horeca en bakkerij | Hilversum

    Leidinggevende keuken

    ROC van Amsterdam, Hilversum

    Niveau | Horeca en bakkerij | Almelo

    Leidinggevende keuken

    ROC van Twente, Almelo

    Niveau | Horeca en bakkerij | Leiden

    Leidinggevende keuken

    mboRijnland, Leiden

    Niveau | Horeca en bakkerij | Moergestel

    Leidinggevende keuken

    Europrof, Moergestel

    Niveau | Horeca en bakkerij | Emmen

    Leidinggevende keuken

    Drenthe College, Emmen

    Niveau | Horeca en bakkerij | Meppel

    Leidinggevende keuken

    Drenthe College, Meppel

    Niveau | Horeca en bakkerij | Schagen

    Leidinggevende keuken

    Vonk, Schagen

    Niveau | Horeca en bakkerij | Leeuwarden

    Leidinggevende keuken

    Firda, Leeuwarden

    Niveau | Horeca en bakkerij | Arnhem

    Leidinggevende keuken (koptraject)

    Rijn IJssel, Arnhem

    Niveau | Horeca en bakkerij | 's-Hertogenbosch

    Leidinggevende keuken

    Koning Willem I College, 's-Hertogenbosch

    Niveau | Horeca en bakkerij | Leeuwarden

    Leidinggevende keuken

    Firda (1), Leeuwarden