Hogeschool Tio

Internationaal Toeristisch Management

hbo associate degree, voltijd
Hengelo

Als toeristisch manager verkoop je de wereld, offline en online. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. De opleiding Internationaal Toeristisch Manager is je 'boarding pass' naar de toekomst.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek jij graag nieuwe landen en andere culturen, heb je een commerciële instelling en wil je graag leiding geven? Dan is de opleiding Internationaal Toeristisch Management je op het lijf geschreven. Na de opleiding stel je zelf reizen samen en weet je ze (online) te verkopen. Je kunt als toeristisch expert met kennis van e-commerce bijvoorbeeld bij een touroperator aan de slag, maar maakt ook je eigen onderneming tot een succes. Dankzij je kennis van eventmanagement organiseer je de meest unieke internationale (zakelijke) events en incentives.

Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd en scoort al 8 jaar op rij als beste in de Keuzegids Hbo. Daarnaast ontvangt de opleiding al jaren op rij de hoogste scores in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en ook in het Elsevier-onderzoek 'Beste studies' krijgt de opleiding Internationaal Toeristisch Management de hoogste score voor het 4e jaar op rij. Op alle vestigingen wordt de opleiding in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.

Wat is een Associate Degree?
Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Associate degree opleidingen aan! Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

 

Sector
Economie en Bedrijf

Bekostiging
Niet-Bekostigd

Cluster
Toerisme en Vrijetijdskunde

Bindend studieadvies
nee

Extra instroom moment
nee

Bezoekadres
Julianalaan 9
7553 AB HENGELO

Beoordeling internationaal toeristisch management aan de Hogeschool Tio

Gemiddeld scoort deze opleiding een 8.8
9.3
Sfeer
8.8
Inhoud
8.8
Algemene vaardigheden
-
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.8
Wetenschappelijke vaardigheden hbo
9.0
Voorbereiding beroepsloopbaan
-
Aansluiting beroepspraktijk
9.2
Docenten
8.0
Studiebegeleiding
8.8
Toetsing beoordeling
9.0
Informatievoorziening
8.9
Studierooster
7.3
Studielast
9.7
Groepsgrootte
-
Stage en opleiding
-
Stage ervaring
9.2
Kwaliteitszorg
9.1
Uitdagend onderwijs
9.7
Internationalisering
-
Contacttijd eerste jaar NSE
-
Eerstejaars vrouw
-
Eerstejaars man
-
Aantal studenten