Van Hall Larenstein

Voedingsmiddelentechnologie

hbo bachelor, voltijd
Rheden
Dan is dit de opleiding voor jou. Doe wat met je ideeën; begin aan Voedingsmiddelentechnologie. We leiden je op tot kwaliteitsmanager, consultant of dé maker van het nieuwste, succesvolle voedingsmiddelenproduct van de toekomst: eetbare examens of je eigen shoarmadrankje? Bedenk het maar! Je combineert technologie, management en foodmarketing. Daarnaast krijg je ook veel te maken met communicatie. Je denkt vanuit de consument In termen van gezondheid, veiligheid, marketing, product, kwaliteit, management en bedrijfsvoering. Een fantastische uitdaging voor technologisch en creatief ingestelde 'foodies' met oog voor de markt.

Sector
Aarde en Milieu

Bekostiging
Bekostigd

Cluster
Voeding

Bindend studieadvies
ja

Extra instroom moment
nee

Bezoekadres
Larensteinselaan 26a
6882 CT VELP

Meer informatie

Open dagen Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein
Open dag in Leeuwarden
13-11-2021 10:00 - 15:00 uur Hogeschool Van Hall Larenstein
Van Hall Larenstein
Open dag Venlo
20-11-2021 10:00 - 15:00 uur Hogeschool Van Hall Larenstein

Beoordeling voedingsmiddelentechnologie aan de Van Hall Larenstein

Gemiddeld scoort deze opleiding een 7.6
8.7
Sfeer
7.4
Inhoud
7.6
Algemene vaardigheden
-
Wetenschappelijke vaardigheden wo
7.8
Wetenschappelijke vaardigheden hbo
7.6
Voorbereiding beroepsloopbaan
-
Aansluiting beroepspraktijk
7.5
Docenten
7.6
Studiebegeleiding
7.3
Toetsing beoordeling
6.7
Informatievoorziening
7.3
Studierooster
7.4
Studielast
8.3
Groepsgrootte
6.4
Stage en opleiding
8.0
Stage ervaring
6.9
Kwaliteitszorg
7.4
Uitdagend onderwijs
7.5
Internationalisering
-
Contacttijd eerste jaar NSE
48.3%
Eerstejaars vrouw
51.7%
Eerstejaars man
112
Aantal studenten
48.3%
112
studenten
totaal
52%