Bedrijfskunde en Agribusiness

Aeres Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je als bedrijfskundige aan het werk? Of werk je al in de agribusiness en wil je doorstromen naar een hogere functie? Mogelijk is een bedrijfskundige deeltijd Bedrijfskunde & Agribusiness iets voor jou! Je krijgt meer inzicht in bedrijfskundige processen, bijvoorbeeld op economisch, organisatorisch en juridisch gebied. Onze bedrijfskundige deeltijdstudiesworden aangeboden op associate degree- (ad) en bachelorniveau. Een ad-studie duurt twee jaar. Het niveau van dit diploma staat gelijk aan het niveau na afronding van het tweede jaar van het bachelortraject. Als je de bachelor Bedrijfskunde & Agribusiness wilt volgen, moet je eerst een van onze ad-studies volgen (ondernemerschap, buitenruimte of agrotechniek). Of je hebt een bedrijfskundige ad-studie aan een andere hogeschool gevolgd. Vervolgens start je het tweejarige bachelorprogramma. Daarmee kun je binnen vier jaar tijd een ad- én een bachelordiploma halen.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 52

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Bedrijfskunde en Agribusiness
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.4 9.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 8.3 0
Totaalscore
8    
Toon meer

Adres:
De Drieslag 4
8251 JZ Dronten