Bedrijfskunde en Agribusiness

Aeres Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je je verdiepen in bedrijfskunde, de herkomst en productie van voedsel en ben je nieuwsgierig waarom consumenten voor bepaalde producten kiezen? Kies dan voor de Engelstalige hbo-studie European Food Business bij Aeres Hogeschool Almere. Waarom je kiest voor European Food Business Je leert alles over nieuwe markten aanboren (regionaal voedsel, glutenvrij, biologisch), lokaal geproduceerd voedsel, verpakkingen en PR & communicatie. Tijdens deze unieke hbo-studie studeer je twee semester in Italië en Frankrijk. * volledig Engelstalige studie met diverse nationaliteiten * combineer bedrijfskundige kennis en passie voor voedsel met een verhaal * studie voor ondernemende studenten * perfecte aansluiting op Europese arbeidsmarkt * studeren in Italië en Frankrijk

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 52

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Bedrijfskunde en Agribusiness
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.7 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.2 7.4 -0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.9 -0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.7 -0.3
Totaalscore
7.2    
Toon meer

Adres:
Arboretum West 98
1325 WB Almere