Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je hebt goede ideeën om organisaties te verbeteren, maar hoe creëer je draagvlak en organiseer je dit? Dit is mensenwerk, waarbij jij als verbindende factor tussen processen en mensen constant zoekt naar de verbetering. Dat is precies wat je bij Bedrijfskunde leert! Is er de komende jaren nog een markt voor onze producten? Kunnen we minder afval produceren en slimmer omgaan met energie? Met het analyseren en beantwoorden van dit soort vragen ga jij organisaties straks helpen. En die vragen ontstaan steeds sneller en vaker in onze continu veranderende omgeving en werkwereld. Je leert om ingewikkelde vragen over bedrijfsprocessen vanuit alle belangrijke invalshoeken te bekijken en te verbinden. Jij begrijpt welke rol mensen, strategie, technologie en informatiesystemen daarin spelen en kunt met elke specialist op die vakgebieden samenwerken om oplossingen voor uitdagingen te ontwerpen. Met jouw ‘helikopterview’ kun je anderen uitleggen wat er aan de hand is, maar weet je ook wat er moet gebeuren om een probleem op te lossen en daarvoor draagvlak te vinden bij belanghebbenden van binnen én buiten de organisatie.

Toelatingseisen

C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Bedrijfskunde
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.5 7.8 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
6.9 7.2 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.8 7.6 -0.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7 7.5 -0.5
Totaalscore
6.7    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam