Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De omgeving waarin wij wonen, werken en recreëren is voor een groot deel door mensen gebouwd. Tijdens de bacheloropleiding Built Environment leer je hoe je gebouwen, gebieden en infrastructuur zoals wegen, bruggen en dijken zo inricht, dat mensen er optimaal gebruik van kunnen maken. Het eerste jaar is een kennismaking met alle disciplines in de gebouwde wereld. Met deze brede kennis op zak, kies je één van de acht afstudeerrichtingen. * Architectonische Techniek * Architectuur * Constructie * Projectmanagement * Stedenbouw * Asset Management * Mobiliteit * Water In jaar 1 van de bachelor-opleiding Built Environment ontdek je alle disciplines van de gebouwde wereld. Aan het einde van jaar 1 kies je een richting waarin je je specialiseert en afstudeert.. In jaar 2 verdiep je je verder in de gekozen afstudeerrichting. In jaar 3 loop je stage en doe je een minor. In jaar 4 werk je aan een interdisciplinair project en doe je een afstudeeropdracht samen met studenten van andere afstudeerrichtingen. Kijk voor een volledige en up-to-date beschrijving van deze opleiding op:

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Built Environment
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.9 8 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.2 7.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4 7.5 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.9 7.3 -0.4
Totaalscore
7.1    
Toon meer

Adres:
Wibautstraat 2 tot 4
1091 GM Amsterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

Open avond
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00