Business IT & Management

Hogeschool Rotterdam

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij in staat zijn verbanden te leggen in een organisatie tussen de mensen, bedrijfsprocessen en de ICT? Til jouw loopbaan dan naar het volgende niveau en volg de deeltijdopleiding Business IT & Management. Jij zorgt ervoor dat informatiesystemen binnen een organisatie blijven draaien zodat de continuïteit van de processen gewaarborgd kan blijven. Dit doe je door ervoor te zorgen dat alle data verzameld en opgeslagen worden en toegankelijk zijn voor alle belanghebbenden. Om dit goed te doen staat veiligheid, privacy en data-integriteit hoog in het vaandel tijdens deze opleiding. Jij geeft vorm aan het fundament van deze informatievoorziening en neemt hierin de leiding. Door te analyseren, beschrijven en/of het (her)ontwerpen van de procesgang, procedures en informatiestromen zorg je dat dit succesvol binnen de organisatie gebeurt.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Business IT & Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.1 8.4 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.3 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.5 7 1.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.9 7.3 -0.4
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam