Business IT & Management

Avans Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De deeltijdopleiding Business IT & Management geeft je instrumenten om processen in een organisatie te verbeteren via informatietechnologie. Op een duurzame manier voor bedrijf, mens en maatschappij. Met de hbo-deeltijdopleiding Business IT & Management groei je door in de ICT-sector. In je huidige werk of een nieuwe richting. Als business IT-manager help je organisaties hun diensten en bedrijfsprocessen duurzaam te verbeteren, met de inzet van informatie- en communicatietechnologie. Jij verbindt het strategisch management, de gebruiker en ICT. Business IT & Management is een unieke combinatie van bedrijfskunde en ICT. Je maakt kennis met de vele werkgebieden van deze disciplines. Je leert hoe je bedrijfsprocessen met ICT verbetert. Je leert de taal van het strategisch management, de gebruikers en ICT spreken. Ook ontwikkel je je op het gebied van management, communicatie en methodisch handelen. De studie staat hoog aangeschreven, is kleinschalig en persoonlijk. De sfeer is goed en open als student heb je direct contact met de docenten, die ervaring hebben in het werkveld. De opleiding Business IT & Management sluit nauw aan op de praktijk. Je combineert werkplekleren met online lessen en contactonderwijs. Daarin maak je je eigen keuzes. Je docenten en begeleiders helpen je daarbij. Na deze managementopleiding heb je volop kansen op de arbeidsmarkt.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 24
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 52

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Business IT & Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.1 8.4 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.3 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.9 7.3 -0.4
Totaalscore
7.6    
Toon meer

Adres:
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda