Commerciële Economie

HZ University of Applied Sciences

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als commercieel econoom weet je als geen ander hoe je iets moet verkopen. Je bent commercieel ingesteld en weet hoe je jouw idee zo aantrekkelijk mogelijk in de markt zet. Zowel in Nederland als de rest van de wereld. Met jouw zakelijk instinct kun je het verschil maken voor jouw organisatie, of het nu gaat om een groot merk of een klein lokaal initiatief. Veel bedrijven en organisaties vechten om de aandacht van de consument. De consument ontwijkt juist steeds meer reclame, online en offline. Deze uitdaging ga je graag aan, want met jouw kennis van marketing, sales en nieuwe media zie je genoeg oplossingen! Jij weet precies wat de klant of consument nodig heeft en hoe je hem of haar bereikt. Ben je ondernemend en wil jij leren hoe je een product kunt verkopen? Met de opleiding Commerciële Economie aan de HZ word je opgeleid tot commercieel talent.

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Commerciële Economie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.1 0.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9 7 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8 6.9 0.9
Totaalscore
7.7    
Toon meer

Adres:
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen