Commerciële Economie en Ondernemerschap

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector

Leer de kneepjes van het (online) marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational.

Past deze opleiding bij jou?
Na de hbo-ad-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, online marketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je eigen online onderneming!

Wat is een Associate Degree?
Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Associate degree opleidingen aan! Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

Toelatingseisen


Adres:
Oudenoord 2
3513 ER Utrecht