Communication and Multimedia Design

NHL Stenden

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Welke kant je ook op wilt, met Communication & Multimedia Design (CMD) ga je voor een innovatieve toekomst. Kies je voor creatief ontwerpen, digitale ontwikkeling of allebei? Jij bepaalt je eigen weg! CMD Leeuwarden leidt je op tot multimediaspecialist. Je leert betekenisvolle digitale communicatieproducten, -diensten en -belevingen te ontwerpen. Met bestaande en nieuwe technologieën verwerk je tekst, beeld, video en geluid tot innovatieve toepassingen. Toepassingen die mensen gebruiken in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld in het werk, om te leren of voor vermaak. Dat kunnen websites zijn, games, animaties, films, apps en nog veel meer. De NHL Stenden-opleiding CMD werkt met een uniek onderwijsconcept: jij bepaalt wat je leert! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende minors zoals Concepting, Branding Advertising Design of Ondernemen. Bij CMD Leeuwarden leer je vooral door te doen. Tijdens de hele opleiding werk je voor échte opdrachtgevers aan échte opdrachten. Hiermee bouw je aan jouw portfolio dat je na je studie goed kunt gebruiken tijdens sollicitaties!

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Communication and Multimedia Design
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9 8.4 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.3 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8 7.5 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.5 -0.3
Totaalscore
7.4    
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden