Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Op welke social media moeten we als bedrijf actief zijn? Is influencermarketing iets voor onze organisatie? Hoe zorgen we voor meer interactie met onze doelgroep? Dit zijn slechts een paar vragen waar jij straks als communicatiespecialist mee te maken krijgt. In de Associate degree Crossmediale Communicatie krijg je skills aangeleerd die je nodig hebt voor een baan in de communicatiebranche. Een praktische, tweejarige opleiding voor creatieve, ambitieuze doeners. Met je diploma kun je veel kanten op. Afgestudeerden vinden werk bij commerciële bedrijven of bij non-profitorganisaties. Je ondersteunt bij deze bedrijven de marketing- en communicatieprofessionals of je werkt zelfstandig aan de interne en externe communicatie.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Crossmediale Communicatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.9 8 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.4 7.3 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.6 7.5 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7 0.4
Totaalscore
7.6    
Toon meer

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam