Design Driven Innovation

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij expert worden in het aanpakken van complexe maatschappelijke vraagstukken? Wil je i.s.m. andere vakgebieden duurzame interventies ontwerpen? Kies dan de deeltijdmaster Design Driven Innovation
De deeltijdmaster Design Driven Innovation is de ideale opleiding. In twee jaar leer je de ontwerpgedreven én mensgerichte aanpak die nodig is om bij te dragen aan een duurzame toekomst. De vraagstukken in de maatschappij worden steeds complexer; denk hierbij onder andere aan de schaarste van grondstoffen, de voedseltransitie, de verdeling van welvaart en (positieve) gezondheid. Voor deze “wicked problems” (genetwerkte problemen) is geen pasklare oplossing beschikbaar. Deze vraagstukken moeten we op een andere manier benaderen en vragen om een nieuwe aanpak.

Heb jij de juiste mindset en skills om te innoveren? De snelle veranderingen in de samenleving brengen complexe uitdagingen met zich mee, ook voor organisaties. Dat vraagt om een nieuwe manier van vraagstukken aanpakken. Breng de juiste expertises bij elkaar, wees creatief en durf te experimenten. Tijdens de master Design Driven Innovation werk je samen met organisaties en bedrijven aan onder andere actuele vraagstukken op het gebied van:

Duurzaamheid
Gezondheid
Techniek
Voedsel
Onderwijs
Welvaart
Energietransitie

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Design Driven Innovation
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8 8.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.7 7.7 0
Deze opleiding
Design Driven Innovation
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.1 7.1 0
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden

Deze instellingen hebben ook een open dag

NHL Stenden - Leeuwarden

jun
4
2024
Open Dag Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 16:00 - 20:00