Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De master in Economics leidt je op tot economisch analist met carrièreperspectief in het bedrijfsleven of de publieke sector. Je leert hoe markten werken, wanneer in specifieke markten en door specifiek overheidsingrijpen problemen en inefficienties ontstaan, en welke gevolgen dit kan hebben bij de verschillende belanghebbenden. Door de toenemende integratie en complexiteit van de verschillende markten ontstaan er voor bedrijven ongekende kansen, maar ook risico’s. Je leert daarom ook hoe je overheden en bedrijven helpt om hun kansen in de wereldwijde economie te grijpen en mogelijke valkuilen te vermijden. Naast de optie om je pakket zelf samen te stellen, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal tracks. ◦Behavioral Economics ◦Data Science ◦Law and Economics ◦Financial Economics ◦Public Policy ◦Sustainable Development

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Economics
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8 8 0.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3 7.9 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.8 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 8.2 0.1
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg