Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je wilt doorgroeien in techniek met een engineering-opleiding. Bij de 2-jarige deeltijdopleiding Engineering Associate degree kies je de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica Je bent als mbo-plusser werkzaam in een technische omgeving en je wilt je kennis verbreden. Tijdens deze 2-jarige opleiding tot ingenieur breng je je kennis en vaardigheden op hbo-niveau. Hiermee kun je aan de slag met complexere problemen en ben je op technisch gebied de schakel tussen productie en engineering. Deze Ad-opleiding Engineering bestaat uit meerdere modules. Welke modules dat zijn, hangt af van het uitstroomprofiel dat je kiest. Je kunt kiezen uit Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Mechatronica. Naast de modules volg je ook Fundamentals, Nederlands, Engels, Wiskunde en Persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij leren in deeltijd spelen naast je werkomgeving online en klassikaal leren een belangrijke rol. Studieopdrachten zijn vaak aan jouw praktijk verbonden. Zo ontwikkel je jezelf én lever je een bijdrage aan de werkpraktijk. Bij deze studie engineering in deeltijd kun je ook deels bepalen hoe je wilt studeren. Als je bepaalde zaken al weet en dit kunt aantonen, kun je versnellen. Je kunt zelfstandig studeren, online studeren of juist in een groep lessen volgen. Een combinatie van deze methodes past vaak het best.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Niet toelaatbaar
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Natuurkunde
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Engineering
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 8.2 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7.5 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.3 -0.1
Totaalscore
7.7    
Toon meer

Adres:
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda