Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je een technicus of operateur bij een (industrieel) bedrijf in de regio Drechtsteden en wil je doorgroeien naar een functie op hbo-niveau? Dan is de deeltijdopleiding Ad Engineering van Dordrecht Academy iets voor jou. Bij ons leer je door te doen. Je gaat twee dagdelen per week naar Dordrecht Academy en dient rekening te houden met zo’n 20 uur zelfstudie. Daarnaast voer je studiegerelateerde opdrachten én je eindopdracht uit bij je werkgever. Praktijkvoorbeelden uit de Drechtsteden geven je inzicht in vraagstukken en ontwikkelingen die spelen op het gebied van Engineering. Tegenwoordig dien je als Ad-engineer slim, circulair en energieneutraal te kunnen ontwerpen en produceren. Of het nou om een machine, robot, brug of gebouw gaat. Werkgevers uit de regio vinden het belangrijk dat jij straks verandering en innovatie op gang kunt brengen en crossovers met andere sectoren kunt maken. Daarvoor dien je zelfverzekerd, analytisch, zorgvuldig en verantwoordelijk te zijn: ook dat leer je tijdens Ad Engineering! Na je afstuderen kun je terecht in een breed spectrum van technische beroepen, zoals werkvoorbereider, designer/engineer, technisch medewerker, maintenance engineer of manager productieproces.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Niet toelaatbaar
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Natuurkunde
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 48

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Engineering
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Achterom 103
3311KB Dordrecht