Engineering

Zuyd Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Deze praktijkgerichte bacheloropleiding is bedoeld voor de professional die zich wil ontwikkelen tot moderne ingenieur op hbo niveau. Je bekwaamt je in een technische context in rollen die in de praktijk uitstekend van pas komen: analist, manager/beheerder, verbeteraar, ontwerper, adviseur/consultant en implementeerder. Deze opleiding is interessant als je al (enige) werkervaring hebt en je je kennis en vaardigheden wilt ontwikkelen naar hbo niveau. Instroom vanuit diverse vooropleidingen is mogelijk.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Engineering
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6 8.1 -0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1 7.5 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7 7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7 7.3 -0.3
Totaalscore
7.5    
Toon meer

Adres:
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ Heerlen