Executive Master of Information Management and Digital Transformations

TIAS School for Business and Society

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Word de verbindende schakel tussen de business en IT Het zijn turbulente tijden voor het bedrijfsleven, overheden en not-for-profitorganisaties. Deeltijd Executive Master Informatie Management & Digitale Transformaties (MIMDT)Heb jij ruime ervaring als manager, bijvoorbeeld bij een corporate, overheid of consultancybedrijf? Werk je op het snijvlak van informatiesystemen en de business? Ben je ambitieus en wil je graag een volgende stap zetten? Dan is het deeltijd masterprogramma MIMDT echt iets voor jou.Waarom je kiest voor TIAS School for Business and Society:* #1 Masteropleider van Nederland volgens Keuzegids Masters 2019* #1 Business School in Executive Education in Nederland volgens de Financial Times 2020* Waardering deelnemers: MIM is door onze eigen deelnemers beoordeeld met een 8,3* Internationaal erkende mastertitel (MIM of MsC), NVAO geaccrediteerd* Een flexibel leertraject afgestemd op jouw behoeften: kies voor losse blokken of de hele master

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Executive Master of Information Management and Digital Transformations
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.4 9.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.9 8.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 8.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.9 8.9 0
Totaalscore
9.2    
Toon meer

Adres:
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg