Finance & Control

Windesheim

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Weet je net zo goed om te gaan met cijfers als met mensen? Ben je ondernemend en gemotiveerd om samen met anderen te werken aan financiële en bedrijfseconomische vraagstukken? Met de Nederlandstalige opleiding Finance & Control leer jij een bedrijf van binnen en buiten kennen. En specialiseer je je in de vaardigheden die een finance professional nodig heeft, zoals het opstellen van financiële rapportages, besprekingen met de directie en strategische analyses. Opgeleid zijn als bedrijfseconoom aan Hogeschool Windesheim betekent dat je het verschil kunt maken. Je wordt breed opgeleid en kunt aan de slag in functies zoals controller, business analist of op termijn als financieel manager/directeur. Onze afgestudeerden werken bij het MKB, internationale bedrijven, multinationals, ziekenhuizen, de overheid of in de accountancy. De vraag is: waar zie jij jezelf in een aantal jaren?

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 60

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Finance & Control
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 7.8 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 7 1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.2 7 1.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2 7 1.2
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Inholland - Rotterdam

8
jun
(Online) Open avond deeltijd
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00