Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Als fiscaal expert ken je alle details van het belastingstelsel. Je weet precies hoe je de fiscale wetgeving inzet voor bedrijven en particulieren in Nederland en over de grens. Moet je bijvoorbeeld belasting betalen over geld dat je erft van je opa? Hoeveel accijns zit er eigenlijk op een biertje in de kroeg? En hoe zit het met multinationals, hoeveel belasting betalen zij eigenlijk? Jij weet als fiscale expert alle details van het belastingstelsel en weet slim om te gaan met de fiscale wetgeving voor bedrijven én voor particulieren. De wetgeving verandert constant, dus jij bent flexibel, nauwkeurig, volgt de actualiteit en bent niet bang om advies uit te brengen. Het eerste jaar van de opleiding is gemeenschappelijk met de opleidingen Accountancy en Finance & Control. Aan het einde van het eerste jaar zou je dus zonder tijdsverlies kunnen overstappen. De opleiding bestaat uit verschillende vakken en vaardigheden, maar ook uit projecten die we in samenwerking met het werkveld samenstellen. Je start met een belastingaangifte voor verschillende klanten en bedrijven. Je bent klantgericht en zoekt graag zaken uit. Daarnaast ga je zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. Cijfers zijn een belangrijk onderdeel van je studie, net zoals alle wet- en regelgeving.

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Finance, Tax and Advice
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer

Adres:
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven