Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De levensmiddelenindustrie is de grootste industrietak van ons land en iedereen heeft er elke dag mee te maken. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten zijn daarom belangrijk om een goede concurrentiepositie te houden en om in te spelen op de wensen van de consument. In de studie Food Technology ontwikkel je de kennis voor voortdurende vernieuwing op alle aspecten van de levensmiddelentechnologie.

Toelatingseisen

C&M
met Scheikunde en (Biologie of Natuurkunde) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
met Scheikunde en (Biologie of Natuurkunde)
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 36

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Food Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.8 8.8 0
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen