Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Deze eenjarige master Gezondheidszorgpsychologie is bedoeld voor studenten die een klinische specialisatie hebben gekozen. Na de master kunnen studenten in aanmerking komen voor de postmasteropleiding tot GZ-psycholoog of Psychotherapie. Naast specialistische cursussen bestaat het studiejaar voornamelijk uit de afstudeeropdracht. Je loopt stage, voert zelfstandig psychologisch onderzoek uit en doet hier verslag van (masterthese). De tracks, waarvoor een selectieprocedure bestaat, binnen de master Gezondheidszorgpsychologie zijn: * Klinische Neuropsychologie * Klinische Ontwikkelingspsychologie * Klinische Psychologie * Klinische Forensische Psychologie

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Gezondheidszorgpsychologie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 8.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.2 8.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.5 7.5 0
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam