Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Een glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

Past deze opleiding bij jou?
Na de hbo-ad-opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, financieel manager, sales- of marketingmanager. Of start je eigen onderneming.

Wat is een Associate Degree?
Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Associate degree opleidingen aan! Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

Ook met de nieuwe associate degree International Business Management ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat namelijk bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Hbo Rechten
Landelijke gemiddelde Verschil
Totaalscore
0    
Toon meer
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

4
jul
Open avond Tio Utrecht
Locatie:
Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Volg ons:

Adres:
Julianalaan 9
7553 AB Hengelo

Andere open dagen van deze instelling

4
jul

Open avond Tio Utrecht

Locatie:
Tijd: 19:00 - 21:30
4
jul

Online Open avond Tio Utrecht Internationaal

Locatie:
Tijd: 19:00 - 21:00
27
aug

Open dag Amsterdam

Locatie:
Tijd: 11:00 - 13:30