Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

IVA Driebergen Business School

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
IVA Driebergen is dé rijkserkende Business School op mbo- en hbo-niveau. De opleiding heeft twee studierichtingen, Automotive Business Management en Nautisch Business Management. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.; economie, marketing, management, verkoop en techniek. De kleinschalige particuliere school leidt in eerste instantie op tot commerciële en managementgerichte beroepen in de automotive en de nautische sector. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. Studenten met interesse in auto’s of watersport vinden bij IVA Driebergen een leuke, gestructureerde studie met een uitstekende aansluiting naar een baan. Autoverkoop, technisch manager, economische en management functies, jachtmakelaar,... noem de bedrijven maar op en er werken wel IVA-studenten. Bedrijven zoeken de beste mensen. ‘De beste worden’ begint met de juiste opleiding. Met een diploma van IVA Driebergen op zak heb je die uitstekende basis voor jouw start in het bedrijfsleven. Waarom we daar zo zeker van zijn? 5 Zekerheden van IVA Driebergen Business School: - Uitstekend onderwijs - Persoonlijke coaching - Unieke groeimogelijkheden - Baanzekerheid - Netwerk ontwikkeling Surf voor de meest actuele informatie naar: www.iva-driebergen.nl

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9 9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.7 8.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.4 0
Totaalscore
8    
Toon meer

Adres:
Hogesteeg 2a
3972 JT Driebergen