Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij werken en studeren combineren op een manier die past bij jouw ambities én privéleven? Wil jij je blijven ontwikkelen in jouw werkveld of doorgroeien naar een nieuwe functie? Ben je al werkzaam in de gastvrijheidsbranche, en is het tijd voor een studie naast je baan? Of ben je aan het werk en wil je graag werken én studeren tegelijk maar in je eigen tempo? Dan is een duale of deeltijdstudie associate degree Hotel Management van Hotel Management School NHL Stenden ideaal voor jou. Je verdiept je in de basisprincipes en – competenties van de hospitalitybranche en leert hoe een supervisor te werk gaat. Hotel Management School is de enige hotelschool die deze combinatie van werken en studeren aanbiedt.

Toelatingseisen

C&M
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
E&M
met een tweede vreemde taal
N&G
met een tweede vreemde taal
N&T
met een tweede vreemde taal
C&M
Volledig toelaatbaar
E&M
met tweede moderne vreemde taal
N&G
met tweede moderne vreemde taal
N&T
met tweede moderne vreemde taal

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Hotel Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.9 6.9 0
Totaalscore
6.8    
Toon meer

Adres:
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden