Human Resource Management

Windesheim

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Dus jij bent zakelijk én sociaal? Met hart voor zowel mens als organisatie, maar zonder beide belangen uit het oog te verliezen? Je bent betrokken, staat stevig in je schoenen en kun je goed omgaan met mensen en vertrouwelijke informatie? Dan is Human Resource Management jouw opleiding. Want organisatieontwikkeling en de juiste mens op de juiste plek, dat is toch waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Als HRM-professional help je organisaties bij hun vraagstukken over organisatie- en personeelsontwikkeling en begeleid je mensen bij hun loopbaankeuzes en individuele trajecten. Werving en selectie, coachen en begeleiden, advies geven en (opleidings)plannen opstellen zijn zaken die je leert tijdens je studie. Je leert zowel de zakelijke als de sociale kant van het vakgebied kennen en je zult ontdekken dat HRM een uitdagend vakgebied is dat je veel te bieden heeft.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 54

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Human Resource Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.4 8.3 0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.4 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1 7.2 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7 7 0.7
Totaalscore
7.9    
Toon meer

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

1
jun
Open Avond voltijdopleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00

Christelijke Hogeschool Ede - Ede

17
jun
Open avond deeltijd opleidingen
Locatie:
Tijd: 18:3 - 21:00