International Food & Agribusiness

HAS Hogeschool

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Internationaal duurzaam ondernemen in de food en agribusiness, dat is waar International Food & Agribusiness in een notendop om draait. Dat wil zeggen internationaal zaken doen met respect voor mens en milieu. Het is een opleiding voor iedereen met een brede interesse in de wereld en andere culturen. Ben je gedreven, creatief maar ook zakelijk? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven. Je leert alles over hoe in verschillende landen en culturen voedsel geproduceerd en verwerkt wordt en hoe je deze ketens kunt verduurzamen. Je werkt mee aan slimme oplossingen die het mogelijk maken om nu en in de toekomst voldoende en gezond voedsel te produceren én tegelijkertijd zuinig om te gaan met natuurlijke grondstoffen. Je maakt kennis met de keten van producent tot consument en alle aspecten die daarbij horen: planten, dieren, gezondheid, en non-food toepassingen van agrarische grondstoffen. Maar naast de technische kennis die je opdoet, leer je ook alles over internationaal samenwerken en ondernemerschap, want ook dat hoort bij duurzaamheid. Je neemt een kijkje in de werelden van het (internationale) bedrijfsleven en non-profit organisaties. Daardoor ontdek je hoe je bruggen bouwt tussen verschillende belangen en hoe je samen écht duurzaam zaken kunt doet in de wereld van food- en agribusiness.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 40

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
International Food & Agribusiness
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9 8.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 8.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.6 0
Totaalscore
7.9    
Toon meer

Adres:
Onderwijsboulevard 221
5223 DE Den Bosch