International Land- and Water Management

Wageningen University & Research

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De Master International Land and Water Management richt zich op de wetenschappelijke analyse van land- en waterbeheer vraagstukken op verschillende schaalniveaus. Om de complexe problematiek te begrijpen en aan te pakken wordt gekeken naar zowel de fysieke, technische, sociaal-economische als politieke dimensies. Door kritisch te analyseren en snel te schakelen kun je een bijdrage leveren aan het duurzaam beheer van land en water.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
International Land- and Water Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9 8.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3 8.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.3 8.3 0
Totaalscore
8    
Toon meer

Adres:
Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen