Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Word een allround managementexpert met kennis van marketing, management, financiën, consulting- en cross-culturele vaardigheden. Als universitair opgeleide all-rounder heb je niet alleen een grondige kennis van management, maar ook de vaardigheden om dit toe te passen in een nationale en internationale context. Wat heeft de master International Management jou te bieden? * Grondige kennis van management met een focus op internationale bedrijfsmodellen, onderhandelingen en management- en consultancymethodes. * Een internationale ervaring met klasgenoten en docenten van diverse nationaliteiten en een programma dat internationale bedrijfsmodellen en methodes behandelt. * Een studentgerichte benadering van leren, met een hoog niveau van interactie tussen jou en professoren en dus veel ruimte voor verdieping en de mogelijkheid om jouw eigen ideeën te bespreken. * Een ideale voorbereiding voor een toekomstige management carrière of je nu in het bedrijfsleven, non-profit of publieke sector wilt werken.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
International Management
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8 7.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.4 8.4 0
Totaalscore
8.2    
Toon meer

Adres:
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg