Land- en Watermanagement

Van Hall Larenstein

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De ene keer staan de straten in je wijk blank, de andere keer liggen de akkers droog. Klimaatverandering veroorzaakt steeds meer uitdagingen in de watersector. Hier zijn veel praktische en innovatieve professionals nodig, die willen zoeken naar slimme oplossingen voor waterproblemen. Kom jij uit een andere sector en wil jij overstappen naar de waterwereld? Of ben jij als mbo'er hier al werkzaam en wil je je verder ontwikkelen of specialiseren? Dan is een deeltijdopleiding Land­ en Watermanagement dé manier om je naast je huidige werk klaar te stomen voor een nieuwe carrière. Met een goede basis op het gebied van landschap, bodem, ruimtelijke inrichting, civiele techniek en milieu, ga je aan de slag met praktijkopdrachten en uiteindelijk je afstudeeropdracht. Klaar voor een nieuwe toekomst!

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Scheikunde
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Natuur, leven en technologie of Scheikunde
E&M
met Natuur, leven en technologie of Scheikunde
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 40

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Land- en Watermanagement
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.5 8.2 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 7.3 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9 6.6 1.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.6 0
Totaalscore
8    
Toon meer

Adres:
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp